waktu kite

Monday, 31 August 2009

I felt terrible with bad diarrhea & vomiting + fever

salam ,happy merdeka & happy fasting to Everyone..

2 day With bad Diarrhea..
Ya Allah ni hari ke-2 cik Lyna dapat ciri birit,
Vomiting and also demam..
errrmmm so perit,
cannot do anything,lemah....
let down ....sleep saja...&
just running go to toilet ...
toilet & toilet again...Like pelumba lari
Perhaps it stops running and then starts up again suddenly....wawaaaaaaa...

Tom Yam Punya pasal...

Bermulah al-kisah ...
di sebabkan dah lama juga tak makan tom yam,
2 day ago,bermulalah segalanya
berbekalkan cube Tom yam yang diberi oleh seorang kwn yg mahu pulang ke'malaysia,
Dengan pasang angan-2
mesti best berbuka dengan TomYam panas & ayam goreng
ber'masakan-lah kami...di ruang dapur...
aroma Tom Yam memikat perut kami..
Ber'makan-lah kami di waktu berbuka..

ke-esokan harinya cik Lyna lah orang yg pertama yg kena..
huhuhu sedih gak time-2 bulan yang mulia ni,
kena pulak macam ni..
today baru Cik Lyna perasaan rupanya cube tom yam tu dah exp 2 years ago..
to My friends..why u tak check dulu before nak bagi kami..&
to me why tak check before mahu masak...

& today my house mate pun kena serang juga..huhuh
merana badan..sorry beb ^_^..

pengajaran-
jangan Jual & Gunakan barang-2 yang sudah exp

Mood-sick & sad






No comments: